Skap et bedre miljø i vaskehallen 

ADBL leverer hele rekke solide og velduftende produkter til både entusiast og proffmarkedet. Fra forvask til gummifornyer har ADBL et stort utvalg for alle typer kjøretøy og aktører innen bilkosmetikk. 

Gjennom en avansert utviklingsprosess har ADBL skapt en serie med bilpleieprodukter som er resultat rike og effektive, men som samtidig ivaretar brukeren gjennom velduftende produkter. Ved å benytte ADBL sine produkter vil bilvasken bli lettere og mer behagelig ettersom produktene ikke har en sterk lukt og alle har en strekkode som fører deg til en instruksjonsvideo som viser hvordan de kan brukes. 

 

Forvask 

ADBL fører en rekke forvask produkter som er effektive mot smuss og trafikkfilm. Fra sterk syrebasert til ikke syrebasert. Med brukeren i fokus har ADBL sine produkter en nøytral eller velduftende lukt for å bedre miljøet i vaskehallen. 

 

 

Acid Cherry Foam

En høyt konsentrert skumsåpe som er svært effektiv mot smuss og andre urenheter som fester seg på lakken. Denne syrebaserte skumforvasken er meget funksjonell og trenger seg gjennom all smuss som har festet seg. Acid Cherry Foam er mest egnet til større kjøretøy som ikke har en lakk som er sensitiv mot sterkere kjemikalier, som for eksempel lastebiler og traktorer ettersom den er meget sterk.

 

Traffic Film Remover 

TFR er et alkalisk produkt dedikert til å fjerne trafikkfilm fra alle typer kjøretøy. Gjennom en unik formel med minimalt med skum som fremskynder smussgjennomtrenging og separerer trafikk filmen fra overflaten. Denne forvasken kan brukes som sterk forvask men også som insektsfjerner eller felgrens. 

 

Alkaline Active Foam 

En høykonsentrert alkalisk skumbasert forvask. Dette produktet passer bra til vaskehaller og selvbetjenings haller ved bensinstasjoner. Gjennom skumming eller spraying har Alkaline Active Foam en unik evne til å rengjøre og løse opp dypt inngrodd smuss og trafikkfilm. Denne forvasken er meget drøy i bruk, har en litt høyere ph verdi og kan brukes til hurtigvasker. 

 

ADBL Yeti

En forvasksåpe som ikke er syrebasert med nøytral ph som ikke skader voks eller forsegling under vaskeprosessen. Denne forvasken passer meget bra til bilpleiesenter og profesjonelle, meget effektiv mot smuss og er like effektiv som sterkere syrebaserte forvasker. Gjennom en stor mengde med fukt og skummende midler har skummingen en tekstur av pisket krem på overflatene og etterlater bilen ren. ADBL Yeti kommer i en rekke forskjellige dufter som Tropical Night, Polynesian Forest, Chemical Berry og Cherry Ice Cream. 

 

Polymer Fruit Wax Skyllevoks

Unikt produkt som er basert på ny generasjon polymerer, referert til som lakkforsegling. En fin avslutning på bilvasken, ettersom skyllevoksen tørker, beskytter og har en skinnende effekt på alle typer lakk. Fungerer bra med skumlanse og har en flott hydrofobisk effekt. Dette minimerer manuell tørking og er et fint ekstra tilbud å tilby i vaskehaller. 

 

ADBL Snowball Bilshampoo

ADBL Snowball Bilshampoo er en meget mild shampoo som er godt egnet til kjøretøy som er mer sårbare mot kjemikalier. Dette er en bilshampo som er ph nøytral og benyttes ved berøringsvask. Ideell for bilpleiesentre ettersom den gir en flott glans, skader ikke lakkforsegling og er super effektiv.

 

ADBL fra A til Å 

Som en av få selskaper utvikler ADBL sine produkter fra ide og design til produksjon. Som en av Europas ledende produsenter innenfor bilkosmetikk, er ADBL en av få aktører som utfører hele produksjonsprosessen selv. Hele prosessen foregår i moderne fasiliteter i Warszawa, Polen. ADBL sine ingredienser, verktøy og tilbehør brukes av profesjonelle, entusiaster og alle som setter pris på effektivitet og verdi.