ADBL Bilpleieprodukter & Mye mer!

ADBL Skinnpleie Kit

ADBL Skinnpleie Kit er en komplett pakke som har alt man trenger for å dyprense skinninteriør og er en komplett pakke bestående av 6 produkter for deg som ønsker det beste for ditt skinninteriør.

 

 

399 ,-

Beskrivelse

ADBL Skinnpleie Kit er det perfekte kit for deg som ønsker en pakke med “alt” du trenger til komplett rengjøring av ditt skinninteriør.

Skinnpleie Kit

Med i pakken så følger det med:

1. ADBL Skinnpleie Kit Leather Cleaner 500ml – Skånsom og meget effektiv rens som ikke tørker ut overflaten.

ADBL Leather Cleaner inneholder naturlige ingredienser og er trygt for alle typer skinnseter. Vår formula skaper et tykt og stabilt skumlag som sørger for effektiv rengjøring av skinn ved bruk av vår foamer som følger med. Klar til bruk, men kan også blandes ut 1:1 avhengig av skinnets tilstand.

2. ADBL Skinnpleie Kit Leather Conditioner 200ml – Ernærer og gjenoppretter skinnets mørke farge.

ADBL Leather Cleaner gir skinnet ekstra beskyttelse mot bruksslitasje og UV stråling samtidig som det gjør skinnet smidig og mykt. Enkelt å påføre og behagelig å jobbe med grunnet en god duft inspirert av skinn. Klar til bruk.

3. Magic Mist Leather 200ml – Luftfrisker designet for interiør. Magic Mist Leather gir en god duft som er inspirert av skinn og er et meget praktisk produkt å ha i bilen. Spray på tekstil, gulvmatter eller tak for å gi bilen en god duft til enhver tid.

4. ADBL Skinnpleie Kit Lea Mikrofiberklut – Mikrofiberklut som er spesielt utviklet for skinn for å rense og beskytte skinn. Skånsom og veldig praktisk å jobbe med, den har høy absorberingsevne og fjerner støv og smuss meget lett. Etterlater ikke spor etter rens eller mikrofiberrester.

5. ADBL Skinnpleie Kit Ther Børste – Skånsom og behagelig børste som er perfekt til rengjøring sammen med vår Leather Cleaner.

6. ADBL Skinnpleie Kit Skum Applikator – Hell i ADBL Skinnpleie Cleaner og påfør skummet på børsten som følger med for en effektiv rengjøring av ditt skinninteriør.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1.000 kg
Dimensjoner 100 × 100 × 100 cm

1 omtale for ADBL Skinnpleie Kit

  1. Olav T.

    Likte dette settet godt.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på alle kjøp i nettbutikken