ADBL CareMitt - Vaskehanske

ADBL CareMitt - Vaskehanske

ADBL CareMitt en en flott vaskehanske laget av høy-kvalitets og holdbare mikrofibre. Super effektiv og absorberer vann som få kan matche. Kommer seg til alle kriker og kroker. Anbefales!

199 ,-

Beskrivelse

ADBL CareMitt er en flott vaskehanske laget av høy kvalitets, myke og holdbare mikrofibre. Den når alle kriker og kroker og sikrer at overflatene blir renset grundig. Hansken beskytter lakken – takket være den unike strukturen forhindrer den riper mens du rengjør. Hansken er også utstyrt med et godt og stramt grep som hindrer at den glir av hånden din under bruk. Lett å rengjøre.

Hva er en vaskehanske for bil?

En vaskehanske for bil er et spesialprodukt som gir økt sikkerhet når du rengjør bilen.

En bilvaskhanske er en slitesterk gummivare som beskytter hendene og armene dine mot sterke kjemikalier som avfettingsmiddel, såpe eller sjampo. Det gir også beskyttelse mot slitasje når du skrubber utsiden av bilens karosseripaneler med børster eller svamper.

Rengjøring av bilen din trenger ikke å være vanskelig. Spesielt hvis du bruker en av disse! De er enkle og effektive for å komme inn på trange steder, skrubbe bort tøffe flekker eller til og med rense søl uten å måtte bekymre deg for kjemikalier!

En god måte å holde hendene rene på er å bruke hansker når du gjør noe med dem. De er spesielt viktige for de som jobber med biler, siden det er lett nok for skitt og smuss fra bilens interiør eller motorrom. Å kjøpe vaskehanske av høy kvalitet er en god ide.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ADBL CareMitt – Vaskehanske”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev