ADBL Black Water Plast & Gummifornyer 25L (PROFF)

ADBL Black Water Plast & Gummifornyer 25L (PROFF)

ADBL Black Water er en flott gummifornyer som både beskytter gummidetaljer på bilen og gir en fin glans. Kan også brukes på plast og vinyl. Den er rask og enkel å bruke. Produktet er designet for dekk, men kan også brukes til å beskytte gummi, plast eller vinyl.

2 499 ,-

Beskrivelse

SPRAYBAR DEKK DRESSING

ADBL Black Water er et flott og enkelt produkt som er egnet til gummi, plast og vinyl. Den har en flott egenskap til å gjenopprette glansen på falmede/matte overflater samtidig som den etterlater en god beskyttelse. Grunnet produktets konsistens så har produktet mulighet til å trenge seg dypt inn i strukturen slik at det vil skape en ytterligere beskyttelse mot UV stråling, traffikfilm og salt.

Rask og enkel glansforsterker. Designet for dekk, men egnet for mange forskjellige typer materialer som gummi, plast eller vinyl elementer. Gjenoppretter falmede overflater til strålende glans. Ikke bare gir produktet et utmerket utseende, men også en avansert beskyttelse. ADBL BLACK WATER går dypt inn i strukturen og gjør den motstandsdyktig overfor UV-stråler, trafikkstøv og salt.

Beskytt mot sollys.

Ikke frys ned.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.500 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ADBL Black Water Plast & Gummifornyer 25L (PROFF)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev