ADBL Bilpleieprodukter & Mye mer!

ADBL Clay Svamp

ADBL Clay Sponge er en svamp med et lag av polymerer, som erstatter tradisjonell rengjøring av lakk. Fjerner lett tjære, harpiks, asfalt, spor av insekter og annet.

199 ,-

Beskrivelse

Hva er en Clay Svamp?

ADBL Clay Svamp / Sponge er en svamp med et lag av polymerer, som erstatter tradisjonell rengjøring av lakk. Fjerner lett tjære, harpiks, asfalt, spor av insekter og annet. I forhold til tradisjonell leire er det enklere å bruke og er mer tidseffektiv. ADBL Clay Svamp Sponge er mye mer effektiv enn tradisjonell leire.

Vil du noen gang vite hvorfor noen biler skinner glatt og blank? Dette er hemmeligheten! Prosessen med å sjamponere bilen din er en prosess som bare profesjonelle detaljister bruker. Bilen din er faktisk ganske enkel å rengjøre et par ganger per i året. Dette vil bidra til å opprettholde en jevn, ren finish.

Den nye ADBL Clay Svamp er til bruk opptil femten ganger, og har fortsatt et bedre resultat sammenlignet med andre Clay Svamp! Dette er en god investering!

Detaljert leire fungerer ved å fange forurensninger og smuss, og etterlate en ren overflate for kjøretøyet å vare lenger. Ikke bare gir leire en glatt overflate for påføring av tetningsmiddel, men den fungerer også som en barriere mot etsende materialer som kan skade bilen din.

Funksjoner Clay Svamp

  • Clay Svamp er enkel og praktisk å bruke.
  • Det fungerer bedre enn en leire bar og serverer deg enda lenger
  • Kan fjerne forskjellige typer blotting som rust, fett, forurensning av døde insekter og over-spray, etc.
  • Den kan brukes i alle deler av bilens kropp, for eksempel speiloverflate, støtfanger og mer.

 

Bruksanvisning for Clay Svamp:

En rask måte å rengjøre en bil på er å bruke et tørt, rent håndkle. Start fra toppen av bilen med leire, og gni all nødvendig maling av bilen din og følg etter tøffe områder eller andre deler du måtte ha etterlatt deg. Sørg for at målet ditt er å fjerne det som må fjernes og ikke gjøre ting verre enn de var før.

Pakke inkludert:

1 x  Clay Svamp

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “ADBL Clay Svamp”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få 15% rabatt på alle kjøp i nettbutikken