Hvilken lakkbeskyttelse bør man velge fra ADBL? - ADBL Norge

Hvilken lakkbeskyttelse bør man velge fra ADBL?

Hvilken lakkbeskyttelse bør man velge fra ADBL?

Dette er et spørsmål vi får veldig ofte, og vi har aldri det samme svaret. Det er på grunn av at våre lakkbeskyttelser har alle sine unike egenskaper, og da anbefaler vi alltid den utfra lakkens behov. I denne artikkelen så har vi samlet opp alle våre lakkbeskyttelser slik at du kan finne ut av hvilket produkt som passer deg best.

ADBL QD1

Dette er en såkalt «Quick Detailer» og gir en utrolig fin glans, fjerner rester av water spots og gir en helt grei holdbarhet. Overflaten blir meget glatt og gir en flott finish. Anbefales til alle som ønsker en rask beskyttelse og god glans.

Denne lakkbeskyttelsen er laget av ny generasjons formula og er meget drøy i bruk. Synthetic Spray Wax etterlater en flott glans med en «wet-look». Den hydrofobiske effekten er det aller beste med denne lakkbeskyttelsen, vannet preller av veldig raskt og klarer ikke å binde seg til klarlakken. I tillegg til flott glans og hydrofobisk effekt så har den en solid holdbarhet på 3-4 måneder.

ADBL Quick Wax

Dette er vår aller første lakkbeskyttelse og denne overrasker oss stadig over dens effekt. Etterlater en flott og dyp glans, sorte biler og Quick Wax er en perfekt kombinasjon. I likhet med Synthetic Spray Wax så har denne en meget imponerende hydrofobisk effekt. Holdbarheten er på ca 5-6 måneder. Quick Wax er litt tykk og bør legges tynt på.

ADBL Ceramic QD

Vår nyeste lakkbeskyttelse som vi er veldig imponerte over. Dette er en nyere generasjons «Quick Detailer» som har et høyt innhold av Si02. Dette sørger for at lakken er godt beskyttet og vannet vil prelle av veldig raskt. Enkel å påføre og lang holdbarhet er det som har gjort denne veldig populær blant våre kunder. Etterlater en utrolig flott glans og kan fint brukes som en påfyll til biler med ceramic/keramisk coating.

ADBL Wax ONE

Vår første hardvoks laget for entusiaster, her har vi brukt lang tid for å finne den perfekte blandingen av nye og tradisjonelle kjemikalier for å kunne gi den beste beskyttelsen, hydrofobisk effekt og ikke minst en dyp glans. Holdbarheten er ca 3 måneder.

Tilbake til bloggen