Forvask med ADBL

Forvask med ADBL

FORVASK MED ADBL

Forvask er under vår oppfatning det viktigste steget under bilvasken, og her skal det ikke inngås noen kompromisser. Vi anbefaler alltid å ta en runde rundt kjøretøyet for å sjekke ut tilstanden og deretter sette en «plan» for hvordan du skal maksimere effekten og rengjøringen.

Hvorfor er forvask så viktig?

Forvask er meget viktig og et nødvendig steg under bilvasken fordi alt av smuss, skitt, små støvkorn og generell trafikkfilm fester seg godt, dette kan skade lakken og lage riper dersom man ikke renser lakken grundig før en mekanisk vask/håndvask.

Hvilke ADBL produkter kan brukes til forvask?

Vi anbefaler vår ADBL Yeti til forvask. ADBL Yeti har en nøytral pH-verdi og ble designet for å kunne brukes til alle typer voks og coating. Den har en unik evne til å trenge gjennom smuss, skitt og trafikkfilm for å deretter løsne dette fra lakkoverflaten. I tillegg til å være meget effektiv så lukter den godt og skummet har en flott tekstur som minner om pisket krem. Når saltsesongen starter så anbefaler vi også å bruke Yeti sammen med Bubble Maker Saltfjerner for å få maks effekt.

ADBL Yeti påføres med skumkanon og blandes ut 1:9, men du kan fint utforske til du får ønsket effekt.

ADBL Traffic Film Remover er en annen forvask som kan brukes. Dette er designet til proffmarkedet og er en sterk konsentrert alkalisk forvask som kan blandes ut i henhold til ønsket effekt. Passer utmerket til store vaskehaller / automatiske maskiner. Kan også brukes som en felgrens eller insektsfjerner.

 

Rask guide til en effektiv forvask

  • Ta en runde rundt kjøretøyet for å se på tilstanden. Dersom bilen er veldig møkkete så anbefaler vi å spyle av med kun vann for å «løsne» opp overflaten.
  • Dersom du skal polere bilen så anbefaler vi å påføre ADBL Tar & Glue Remover Miljøvennlig Avfetting for å fjerne asfalt, tjære, salt og andre urenheter.
  • Spray på ADBL Yeti over hele kjøretøyet med skumkanon, helst nedenfra og opp.
  • ADBL Yeti vil nå utføre sin magi og trenge seg gjennom alt, du vil se smuss og skitt begynne å dryppe. La det virke i ca 5-10 minutter. OBS! Ikke la det tørke.
  • Spyl av med høytrykksspyler, helst nedenfra og opp.
  • Når du er ferdig, så anbefaler tar du en runde rundt kjøretøyet for å dobbeltsjekke at du ikke har gått glipp av noen områder.
  • Finito! Nyt bilen din i et par dager før den må under skummet igjen. 😊
Tilbake til bloggen