Claye en bil - ADBL Norge

Claye en bil

ADBL + Clay = suksess!


Vi har brukt mye tid på å utvikle produkter for å etterlate en overflate som er helt ren og klar for alle typer behandlinger som krever en ren overflate. Utstyret vi har utviklet for å claye overflatene er allsidige, praktiske og kommer i alle størrelser. Ikke nok med det, men vi har også utviklet spesielle kjemikalier som skal gjøre jobben enklere og tryggere slik at du ikke skader lakken.


ADBL Clay Bar
Dette er vår mest brukte clay som er veldig effektiv og kommer til alle kriker og kroker som oftest «glemes». Clay Bar har en ergonomisk form og er veldig enkel å kontrollere.


ADBL Clay Mitt
Dette er en leirhanske som er perfekt å bruke på større flater, du trenger bare å ta på deg hansken og begynne å claye. Hanskens høye kvalitet sikrer en sikker og effektiv claying.


ADBL Clay Towel
Stort clayhåndkle som er beregnet for kraftig leire og fjerner store flater på kort tid. I likhet med sine leire «søsken» er denne trygg og effektiv.
I likhet med utstyret er våre kjemikalier nøye utviklet slik at de er trygge for alle overflater. Kjemikaliene kombinert med Clay-utstyret sikrer et godt resultat.


ADBL Slippy
Dette er vårt siste tilskudd til Clay-familien. En ny formel som skaper ekstra glid på grunn av tykkere konsistens og kjemi som beskytter underlaget for claying.


ADBL Clay Glide
Clay Glide er vårt første produkt designet for å beskytte underlaget og akselerere clay prosessen.


ADBL Shampoo + Clay = God kombinasjon hvis du ikke har Clay glidemiddel.
Har du ikke kjøpt Slippy eller Clay Glide? Ingen fare, men vi anbefaler alltid å bruke et middel beregnet for claying. Du kan bruke sjampo til leire, bare pass på at sjampoen har en tykk konsistens og god glid. Tips og advarsler Alle sjampoene våre har dette og kan fint brukes.

Tilbake til bloggen