ADBL + Clay = Suksess! 

Vi har brukt mye tid på å utvikle produkter for å etterlate en overflate som er helt ren og klar for alle typer behandlinger som krever en ren overflate.

Utstyret som vi har utviklet for å claye overflatene er allsidige, praktiske og kommer i alle størrelser. Ikke nok med det, men vi har også utviklet spesielle kjemikalier som skal gjøre jobben enklere og trygt slik at du ikke skader lakken. 

ADBL Clay Bar

Dette er vår mest brukte clay som er meget effektiv og kommer seg til alle kriker og kroker som oftest blir «glemt». Clay Bar har en ergonomisk form og er veldig enkel å kontrollere. 

ADBL Clay Mitt

Dette er en clay hanske som er perfekt å bruke på større overflater, du skal kun ta på deg hansken og sette i gang med claying. Hanskens høye kvalitet sørger for en trygg og effektiv clay prosess. 

ADBL Clay Towel

Stort Clay håndkle som er ment for heavy duty clay og får unna store overflater på kort tid. I likhet med sine clay «søsken» så er denne trygg og effektiv. 

Våre kjemikalier er i likhet med utstyret utviklet nøye slik at de er trygge for alle overflater. Kjemikaliene kombinert med Clay utstyret sørger for et godt resultat. 

ADBL Slippy

Dette er vårt nyeste tilskudd til Clay familien. En ny formel som skaper ekstra glid grunnet tykkere konsistens og kjemi som beskytter underlaget for clay utstyr. 

ADBL Clay Glide

Clay Glide er vårt første produkt som ble designet for å beskytte underlaget og akselerere clay prosessen. 

ADBL Shampoo + Clay = God kombinasjon om du ikke har Clay glidemiddel. 

Har du ikke kjøpt Slippy eller Clay Glide? Ingen fare, men vi anbefaler å alltid bruke middel som er designet for clay. 

Du kan fint bruke shampoo til clay, bare sørg for at shampoo har en tykk konsistens og god gli. Hint: Alle våre shampoo har dette og kan fint brukes.